DE ULTIEME RIJBELEVING

Altijd op zoek naar de beste stuurmanswegen, spectaculaire stops, culinaire hoogtepunten en een continue streven naar perfectie…. dat is de uitdaging van GT Rally. In meer dan vijf jaar hebben we laten zien dat je het uitzetten van een memorabele route en de organisatie van een complexe rally of klassiekerevenement gerust aan ons over kan laten, zowel in binnen- als buitenland.

Kijk voor meer referenties op de website van GT Rally en Capital Cars & Classics

  • Routes waar het hart sneller van gaat kloppen
  • Voor gentlemen drivers en charming woman
  • Interessante contacten met mede-petrolheads
  • Organisatie waarbij niets aan het toeval wordt achtergelaten
  • De ultieme beleving voor mens en machine
  • Samenwerking met betrouwbare partners zoals de KNAC en KNAF

HET HISTORIC HILLCLIMB TEAM

Deze twee petrolheads staan voor je klaar om twee dagen ultieme rijbeleving, waaronder de legendarische heuvelklim, te organiseren

Rob Hoogvliet

Ik organiseer rally’s door heel Europa en weet daarmee passie en werk te combineren. Ik geniet intens van het zoeken naar verrassende stops en die ene ontdeugende haarspeldbocht. Mijn kracht zit in het zeer nauwkeurig uitzetten van de routes en het kiezen van de juiste hotels zodat de deelnemers zich volledig kunnen concentreren op waar het uiteindelijk om draait; heerlijk sturen en genieten!

Robert Haagsma

Naast een vastgoed en marketing achtergrond is het vooral benzine dat door mijn aderen vloeit. Mijn passie ligt bij klassieke auto’s en youngtimers en dan vooral de schoonheid en rijbeleving hiervan. Mijn hart gaat echt sneller kloppen van een evenement als de KNAC Heuvelklim vanwege de historie dat leest als een spannend jongensboek.

ONZE PARTNERS